Tretji pokal Strelske zveze Slovenije v disciplini trap: zmaga Blazinška

V Novi Gorici, na prenovljenem strelišču Panovec, je med 14. in 16. majem, v spremenljivih vremenskih pogojih, potekal 3. krog tekmovanja za pokal Strelske zveze Slovenije. V posamični konkurenci, kjer so manjkali nekateri strelci, udeleženci svetovnega pokala v Lonatu, je zmagal Tomaž Blazinšek, ki se je na prvo mesto zavihtel iz petega mesta pred finalom. V osnovnem delu je nastreljal 109 tarč in zaostajal za Žanom Šfiligojem (Brda), ki je vodil po osnovnem delu tekmovanja s 115 zadetki. Za njim so se zvrstili trije tekmovalci s 110 zadetki, prvi med njimi je bil Rajko Lupše (Kunšperk), nato Jernej Suša (Rudar Globoko) ter Denis Pojbič (Š. Kovač M. Sobota). Na šesto mesto pred finalom se je uvrstil Matej Žniderčič (ZLD Gorica), ki je v osnovnem delu zadel 109 tarč.

Pokal SZS v trapu

Drugo mesto v finalu je zasedel zmagovalec 2. kroga Žan Šfiligoj, tretji pa je bil Rajko Lupše. Četrto mesto je pripadlo Jerneju Suši, peti je bil Denis Pojbič, šesti pa Matej Žniderčič.

Tekmovali so tudi trije mladinci, najboljši med njimi je bil Sašo Hrovat (Kunšperk).

Milan Svetec

Joomla templates by a4joomla