Regije

Regije SZSStrelska zveza Slovenije svoje naloge opravlja neposredno ali/in posredno preko strelskih regij, zato je območje Slovenije razdelila v sedem takšnih regij. Strelske regije so notranje organizacijske enote Zveze in predstavljajo teritorialno povezane tekmovalne skupnosti, znotraj katerih se odvijajo klubska, regijska in tista državna tekmovanja, za katere je tako določeno s posameznimi tekmovalnimi pravilniki.

Regije vodijo regijski koordinatorji:

SEVERNOVZHODNA REGIJA: Gregor Maučec, Kratka pot 5, 9224 Turnišče, tel.:  031 817 059, e-pošta: gregor.maucec[at]gmail.com

SEVERNA REGIJA: Peter Golob, Plintovec 8 e, 2201 Zgornja Kungota, tel.: 041 471 025, e-pošta: peter.golob[@]strelska-zveza.si

VZHODNA REGIJA: Oto Strakušek, Ribnik 26, 1420 Trbovlje, tel.: 040 604-240, e-pošta: oto.strakusek[at]zsd-kszr.si

SEVEROZAHODNA REGIJA: Branko Košir, Podlubnik 307, 4220 Škofja Loka, tel.: 041 444 972, e-pošta: sd.lotric.zelezniki[at]gmail.com

OSREDNJA REGIJA : Elvira Valant, Mestna strelska zveza Ljubljana, Dolenjska cesta 11, 1000 Ljubljana, 031 647 214, e-pošta: elvi.valant[at]gmail.com

JUGOVZHODNA REGIJA: Anton Ajster, tel.: 040 170 695,
e-pošta: anton.ajster[at]siol.net.

ZAHODNA REGIJA: Jurij Čakardič, Razgledna pot 2, 6280 Ankaran, tel. 041 784-670;
e-pošta: jurij.cakardic[at]gmail.com