V Ruše prihaja 25. Mednarodno tekmovanje z zračnim orožjem – MST Ruše 2019

odštevamo... in že čez dva dni bomo v Rušah znova gostili nekatere najboljše in najbolj eminentne strelce na svetu!

Strelsko društvo I. Pohorski bataljon Ruše bo v času od 11. do 13. januarja 2019 organiziralo tradicionalno Mednarodno strelsko tekmovanje z zračno puško in pištolo. V čast in ponos nam je naznaniti, da jubilejno 25. tekmovanje, poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.

Tokrat v Slovenijo prvič prihaja številčna ruska strelska reprezentanca z mladimi svetovnimi strelskimi asi in prvaki kot sta Artem Chernousov in Vitalina Batsarashkina, znova prihajajo izjemni Japonci s svetovnim prvakom Matsudo Tomoyukijem, izjemni Srbi v najmočnejši olimpijski postavi z Damirjem Mikcem, Zorano ArunovićAndreo Arsović in Milutinom Stefanovićem, vedno dobri Hrvati s svojo strelsko zvezdnico Snježano Pejčić in številnimi odličnimi mladimi strelci, odlični Madžari s svetovno številko 1 na puški Istvanom Penijem, prihajajo tudi Slovaki in Avstrijci, nenazadnje pa bomo v polni koncentraciji videli tudi slovensko izbrano vrsto na čelu z dvakratno olimpijko Živo Dvoršak, državno rekorderko Urško Kuharič, mlada olimpijca Anjo Prezelj in Jožeta Čepra in številne druge mlade in perspektivne slovenske strelce.

Vljudno vabljeni na ogled najodmevnejšega in najmočnejšega strelskega tekmovanja z zračnim orožjem v Sloveniji!

Strelski pozdrav  - MUŠ!

več informacij