Šibrenica - Prijave, kandidature in registracije v letu 2021

TRAP ČLANICAM SZS

Razpis za organizatorje tekmovanj v letu 2021

Komisija za puško šibrenico SZS (KPŠ) objavlja razpis za organizatorje tekmovanj SZS s puško šibrenico za leto 2021. Vse zainteresirane članice pozivamo, da svoje kandidature posredujejo po e-pošti na SZS najkasneje do 31.1.2021.

Do tega datuma je potrebno poslati tudi prijave za sodelovanje v državni ligi trap v letu 2021 ter pred tem opraviti postopek registracije tekmovalcev, zato KPŠ poziva vsa trap društva k pravočasni prijavi.

V prilogi vam pošiljamo osnutek koledarja SZS za puško šibrenico za leto 2021, ki je bil sprejet na zadnji seji Komisije za puško šibrenico SZS.

Norme za DP v 2021 - ni sprememb.

Hkrati vam pošiljamo informacijo in sklep KPŠ o predlaganih normah za uvrstitev na državna prvenstva v disciplinah s puško šibrenico, ki so:

-          Za posamezno uvrstitev na državno prvenstvo v disciplini trap v članski kategoriji je norma 62 (3 serije) oz. 102 (5 serij) zadetih tarč. Rezultat mora tekmovalec doseči dvakrat.

-          Za ekipno uvrstitev na državno prvenstvo v disciplini trap v članski kategoriji je norma 180 (3 serije) oz. 300 (5 serij) zadetih tarč. Rezultat mora ekipa doseči enkrat.

-          Za ostale kategorije in discipline ni predpisane norme za uvrstitev na državna prvenstva.

V sezoni 2021 ostane sistem doseganja norm za nastop na DP enak kot v 2020. V primeru, če bo pravico do nastopa na DP doseglo manj kot 48 tekmovalcev, se dopolni število nastopajočih do števila 48 na podlagi doseženih rezultatov. Če bo pravico do nastopa na DP doseglo več kot 48 tekmovalcev se tekmovanje izvede v treh dneh (vse ob pogoju, da se državno prvenstvo odvija na strelišču z eno baterijo).

Za morebitne dodatne informacije in pomoč smo vam na razpolago.
Ostanite zdravi in športni pozdrav

Simeon Gönc
Sekretar / Secretary General

Priponke:
DatotekaOpisVelikost
Odjemi to datoteko (803-20_Osnutek_Koledar SZS 2021 za Puško šibrenico_4.12.2020.doc)Osnutek koledarja 20218.1.202147 Kb