Državna liga z zračnim orožjem 2020 - 2021

V prilogi seznam udeležencev 1. Državne članske lige v streljanju z zračnim orožjem sezone 2020  -  2021. V skladu s 10.členom Pravilnika o tekmovanju z zračno puško in pištolo za Pokal Slovenije lahko članske ekipe od tekmovanja v naslednji sezoni odstopijo. Tako odločitev morajo sporočiti na SZS najpozneje do 15.avgusta 2020.

Komisija - KPPS  podaljšuje razpis za 30.DP 10m v letu 2021 do 30.09.2020. Za ostala tekmovanja so organizatorji izbrani in objavljeni v dopisu, ki je v priponki.

V primeru sprememb tekmovalnega sistema Strelske zveze Slovenije v Pokalu Slovenije in Pokalu prijateljstva SZS zaradi Covid-19 boste pravočasno seznanjeni s strani organov SZS.

Priponke:
DatotekaOpisVelikost
Odjemi to datoteko (553-20__Sklep_organizatorji_na_10m_2020 -21.pdf)Sklep o izboru organizatorjev tekmovanj na 10m23.07.2020345 Kb
Odjemi to datoteko (Sestava_1_DL_sez 2020_21.pdf)Sestava sodelujočih ekip I. Državne lige23.07.202065 Kb