Državna liga z zračnim orožjem 2020 - 2021

16.10.2020

Na spletni strani je objavljen seznam Tekmovalcev z licenco SZS. V kolikor je bila registracija podaljšana z ePrijavo in kljub večkratnim opozorilom v pretekli sezoni niso bili dostavljeni novi prijavni obrazci (GDPR) teh tekmovalcev ni v seznamu.

Štartne številke bodo na razpolago v naslednjem tednu.

Odprte se ePrijave za I.krog dvobojev I.Državne lige. Prav tako so odprte ePrijave za Državno ligo mladih in Pokal Prijateljstva, kar se izvaja v regijah. ePrijave so odprte do ponedeljka in so obvezne za vse lige.

Posamezni tekmovalci imajo nove BIB številke (niso enake številke kot na izkaznici). Pozvalo se bo tekmovalce za dostavo fotografij, ker se bodo izdelale nove izkaznice.

13.10.2020

Objavljeno:  Pravilnik o tekmovanju z zračno puško in pištolo za Pokal SZS

Objavljeno: Spremembe pravil SZS za izvajanje ligaških tekmovanj sezone 2020-2021 z zračno puško in pištolo

V priponki vzorec izpolnjevanja obrazca za vodenje rezultatov dvoboja ekip (v excelu se rezultat dvoboja posreduje na e mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ) Nov obrazec poslan po elektronski pošti 14.10.2020.

V priponki: Zapisnik dvoboja I.DL zračna puška in zračna pištola. Izpolni se ga v excelu (tudi ob morebitnem vodenju rezultatov preko programa tarč) in se ga po epošti pošlje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Podpisan izvod se hrani v arhivu organizatorja.

Pari dvobojev I. Državne lige (v priponki)

Kontakti za sodelujoče ekipe I. Državne lige ( v priponki)

Kakovostna lestvica tekmovalcev za prijavo I.DL za prvo tekmovanje (v priponki). V kolikor tekmovalca ni na seznamu se mu vpiše povprečni rezultat in določi jakostna lestvica glede na kriterije iz pravil.

--------------------

09.10.2020

Seznanjeni ste bili, da se tekmovalni sistem Strelske zveze Slovenije za I.DL, Ligo mladih in Pokal prijateljstva spreminja.

V teku so še zadnja potrjevanja pravilnika ter koledarja tekmovanj. Predviden termin za I.krog je zamaknjen za en teden. Po sprejetju vseh dokumentov bodo le ti posredovani v društva ter objavljeni na spletni strani.

23.07.2020

V prilogi seznam udeležencev 1. Državne članske lige v streljanju z zračnim orožjem sezone 2020  -  2021. V skladu s 10.členom Pravilnika o tekmovanju z zračno puško in pištolo za Pokal Slovenije lahko članske ekipe od tekmovanja v naslednji sezoni odstopijo. Tako odločitev morajo sporočiti na SZS najpozneje do 15.avgusta 2020.

Komisija - KPPS  podaljšuje razpis za 30.DP 10m v letu 2021 do 30.09.2020. Za ostala tekmovanja so organizatorji izbrani in objavljeni v dopisu, ki je v priponki.

V primeru sprememb tekmovalnega sistema Strelske zveze Slovenije v Pokalu Slovenije in Pokalu prijateljstva SZS zaradi Covid-19 boste pravočasno seznanjeni s strani organov SZS.