Organizatorji tekmovanj z zračnim orožjem 2019-2020

Sklep KPPS

Za organizatorje 29. DP z zračno puško in pištolo 10 m za člane in mladince ter 29. DP z zračno puško in pištolo 10 m za kadete, pionirje, mlajše pionirje in cicibane se podaljša rok za prijavo do 30.9.2019, kot določa 8. člen Pravilnika o državnih prvenstvih Republike Slovenije. Prednost pri izbiri organizatorja 29. DP z zračno puško in pištolo 10 m za člane in mladince in 29. DP z zračno puško in pištolo 10 m za kadete, pionirje, mlajše pionirje in cicibane bodo imeli tisti, ki bodo vložili kandidaturi za obe državni prvenstvi, bodisi veliko v enem terminu ali ločeni DP v dveh terminih.

Priponke:
DatotekaOpisVelikost
Odjemi to datoteko (Organizatorji_tekmovanj_2019-2020.pdf)Organizatorji tekmovanj z zračnim orožjem 2019-202014.08.2019302 Kb