1. Državna liga z zračnim orožjem 2019 - 2020

V prilogi seznam udeležencev 1. državne članske lige v streljanju z zračnim orožjem sezone 2019  -  2020.

Obvestilo:

SD Janko Jurkovič Videm v sezoni 2018/2019 ni tekmovalo v regijski ligi v kategoriji cicibanov in ml.pionirjev kot tudi ne v državni ligi mladih oz. državni pionirski ligi, kot to zahteva 3.člen Pravilnika o tekmovanju z zračno puško in pištolo za Pokal Slovenije. V skladu s točko b) 33. člena istega pravilnika se članici SD Janko Jurkovič za sezono 2019-2020 ne podeli licence za nastop v 1.B DL s puško ter se jo uvrsti v eno raven nižjo DL, to je 2.DL.

Ker se tako sprosti eno mesto v 1.B DL s puško se podeli licenco za nastop predzadnje uvrščeni ekipi pretekle sezone SD Franc Lešnik Vuk Hotinja vas.

Prijavljeni rezervni tekmovalci državnih lig sezone 2019 - 2020 v prilogi.

Priponke:
DatotekaOpisVelikost
Odjemi to datoteko (Rezervisti 2019-2020_1.pdf)Rezervni tekmovalci nižjih lig19.10.2019164 Kb
Odjemi to datoteko (Sestava_1_DL_sez 2019_20.pdf)Sestava 1.Državne lige z zračnim orožjemsklep KPPS 04.07.201983 Kb