Mladi upi - razpis

Ponovno podpiramo mlade talente-razpis Mladi upi 2020

Spoštovani,

obveščamo vas, da je Zavarovalnica Triglav objavila razpis Mladi upi 2020, do katerega lahko dostopate preko sledeče povezave: http://www.mladi-upi.si/

Cilj projekta je pomagati nadobudnim in perspektivnim osebam, ki že dosegajo vrhunske rezultate, vendar pa njihova karierna pot še ni profesionalizirana, zato se soočajo tudi s finančnimi izzivi.

S projektom bo finančno podprtih do 20 mladih in nadarjenih posameznikov s področja športa, para-športa, umetnosti in znanosti, starih od 16-19 let.

Rok za prijavo na razpis je 10.11.2020.

Nekaj slovenskih strelskih društev in njihovih mladih strelcev že pozna ta projekt, saj so bili uspešni s svojimi prijavami v letu 2013 (Mateja Napret, Tilen Kos Šturm http://www.mladi-upi.si/clanek/mladi_upi_2013.html/ ) in v letu 2014 (Jože Čeper http://www.mladi-upi.si/clanek/mladi_upi_2014.html/).

Preberite si njihove zgodbe in naj vas navdahnejo in vzpodbudijo k prijavi.

Lep pozdrav in ostanite zdravi,
Simeon Gönc